BLOG: Dubbele winst tijdens Paracycling Emmen
30 jul 2018

BLOG: Dubbele winst tijdens Paracycling Emmen

30 jul 2018

Terug van een fantastisch weekend van racen op de tweede Worldcup in eigen land. Een Worldcup waar ik als Nederlander erg trots op ben. De aandacht die er aan werd gegeven op alle verschillende kanalen, de prima organisatie en de vele vrijwilligers die dit evenement een succes maakte. Ik kijk erg uit naar de Wereldkampioenschappen van volgend jaar die in Emmen zal worden gehouden.

Voor mij was het een superweekend in alle opzichten. Mijn steun en toeverlaat en bovenal goeie vriend Remco Taakmans die me assisteerde tijdens de Worldcup en mijn gezin, ouders, en familie die speciaal waren overgekomen om me toe te juichen.

 Fans Tim de Vries Paracycling Emmen 2018

Het is dan natuurlijk fantastisch als je hen allemaal kan belonen met een dubbele winst en het veroveren van de leiderstrui.
Op zondag hebben we ook nog deel genomen aan de Teamrelay. Een zogenaamde estafetterace. Ontzettend spectaculair en een mooie ervaring rijker waar we nog een hoop aan kunnen werken.

We sluiten de Worldcup in Nederland af als het land met de meest gewonnen gouden medailles. Team NL heeft goede zaken gedaan en we zijn dus klaar voor de WK šŸ™‚
Op naar het WK dat over ruim 3 weken begint in Italiƫ. Nogmaals iedereen bedankt voor alle ontvangen steun. Wordt Vervolgd!

Finishfoto Tim de Vries Paracycling Emmen 2018

Reageer
MEER BERICHTEN
REACTIES

Berichten zijn gesloten.

MENU