28 jan 2018

BLOG: Een gelukkig mens.

28 jan 2018

En hier zit ik dan alleen in een steakhouse ergens in Florida. Ik ben vandaag precies een week in de States en realiseer me alweer dat ik een heel gelukkig mens ben.

Iedereen kijkt even mijn richting op en ze zullen vast denken, waarom komt die man nou in zijn eentje naar een restaurant? Het maakt me niet uit wat ze denken want ik kom hier om net zoals elk ander jaar te genieten van een overheerlijke Amerikaanse steak.
Een serveerster brengt me naar mijn tafel en vraagt op de altijd zo overdreven vriendelijke manier hoe het me me gaat en of ik een leuke dag heb gehad tot zover. Pure vriendelijkheid of gewoon op jacht naar een goede fooi? Ik weet het niet maar het is iets waar wij Nederlanders een beetje ongemakkelijk van worden. Ik ben het inmiddels wel gewend na een aantal jaren hier te zijn geweest en eigenlijk vind ik het best mooi. Alle mensen die ik deze week heb gezien geven me een gevoel van op mijn gemak zijn en stuk voor stuk zijn ze respectvol, aardig en eerlijk. Iets waar ik heel veel waarde aan hecht en me heerlijk bij voel als dit wederzijds is. Ik geloof namelijk in eerlijkheid ook al is het soms pijnlijk.

Dagelijks heb ik mijn gezin aan de telefoon. Die technologie van tegenwoordig zorgt er voor dat je niet helemaal weg bent. Ze maken me gelukkig en net zoals ik weet waar zij mee bezig zijn weten zij waar ik mee bezig ben. Als ik straks weer in het vliegtuig stap en 3 weken lang de ballen uit mijn broek heb gefietst en weer wat sterker ben geworden verlaat ik lieve mensen maar weet ik dat er lieve mensen op me wachten aan de andere kant van de aardbol.

In de tussentijd heb ik een heerlijke grote steak op gegeten en gieren de eiwitten uit mijn oren. De rekening ligt voor mijn neus en de komende tijd kan ik nog even nagenieten van dit fantastische stuk vlees. Ik ga nu betalen en oh ja ik geef haar een fooi. Het leven is mooi. Tot zover. Tim❤️

Reageer
MEER BERICHTEN
REACTIES

Berichten zijn gesloten.

MENU