Video Handbiker Tim de Vries Part 1: ‘Perfect Balance’

13 juni 2018

Beleef het raceweekend van Handbiker Tim de Vries tijdens de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen in Oostende. Wat komt daar allemaal bij kijken en welke rol speelt zijn familie in het geheel. Om goede prestaties te boeken moet er een goede balans zijn tussen het topsportleven en het gezinsleven. Een ‘Perfect Balance’. Deze video is mede mogelijk gemaakt door sponsoren Check Your Safety en New Care Supplements.

“Een fantastisch mooie samenwerking met een mooi resultaat. Dankzij sponsoren Check Your Safety en New Care Supplements is deze eerste video financieel mogelijk gemaakt. Deze video dient zich nu om mezelf voor te stellen, waar ik vandaan kom en laat iets zien van wat belangrijk is op mijn weg naar Tokyo 2020. Daarin wil ik alles tot op de detail geregeld hebben van A tot Z”, aldus Tim de Vries.

Een eerste deel uit een serie waarin het leven van Paralympisch sporter Tim de Vries gevolgd wordt tijdens de zomer van 2018. Idee en uitvoering is een samenwerking tussen SportsMinded en Golbach & Koot.