Ik ben aanvoerder van meer bewegen

06 november 2019

Eindelijk mag ik het vertellen! Ik ben één van de a.s.r. Vitality aanvoerders! Samen met atleet Gregory Sedoc, snowboardster Nicolien Sauerbreij en shorttrackster Suzanne Schulting ga ik in samenwerking met a.s.r. Vitality jou de aankomende tijd stimuleren om dit ook te doen en tijd te investeren in jezelf om fit te worden. Wat een eer om dat met deze drie toppers te mogen doen!

73390759-2695434287202931-1652788030651498496-o.jpgNederland is een sportland. Toch gebruikt, volgens onderzoek in opdracht van a.s.r., bijna de helft van de ondervraagden wel eens een smoes om niet te hoeven sporten. En meer dan de helft van de ondervraagden geeft aan zich schuldig te voelen na het gebruik van een smoes. De meest genoemde redenen om niet sportief bezig te zijn, zijn vermoeidheid, niet fit voelen, het weer of werkverplichtingen.
 
a.s.r. Vitality is een bewezen gezondheidsprogramma dat klanten helpt hun gedrag te veranderen en smoezen voortaan achterwege te laten om niet te bewegen. Vitality is ontwikkeld in Zuid-Afrika en is inmiddels in 22 landen succesvol, met ruim 16 miljoen leden. Het is een gezondheidsprogramma dat klanten op een positieve manier stimuleert om meer te bewegen en gezonder te leven. En om het bewegen ook vol te houden.
 
Ik vind het belangrijk om te bewegen, want bewegen geeft je energie. Daarom ga ik jou graag helpen om meer te bewegen én dat vol te houden. Ik heb er zin in!
 
Meer weten? Kijk dan even hier.