7 maart: Spin of CrossFit je met me mee naar Tokio?

03 maart 2020

Zaterdag is het zover: De Spinning en CrossFit Marathon bij ProActief in Almere. ProActief is meer dan een ‘gewone’ sportschool. Ze ondersteunen mij al sinds 2016 en ze helpen, motiveren en inspireren iedereen op weg naar een gezonde leefstijl.

Elk jaar organiseren ze een sponsorevenement en dit jaar doen ze dat voor mij. De opbrengst van deze gezellige, leuke dag gaat naar mijn ‘Road To Tokyo’. Te gek!

De inschrijvingen lopen al behoorlijk binnen. Er zijn nog wel wat plekjes vrij, dus je kunt je nu nog aanmelden (klik hier).

Zelf ben ik de hele dag aanwezig, zal ik van alles vertellen over die weg naar de Paralympische Spelen én natuurlijk de nodige meters op mijn rollerbank maken. Kom je meedoen? Ik hoop je zaterdag te zien in Almere!

Programma
De Spinning en CrossFit Marathon begint komende zaterdag om 9.00 uur. Elk uur begint er een nieuwe spinsessie: om 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur. Per sessie is er plek voor ongeveer 20 personen. Deelname kost 15 euro per uur (10 euro voor kinderen). 

CrossFit is ingedeeld in vier sessies: om 10.30 uur voor volwassenen, 11.30 uur voor kids van 8-12 jaar, 12.30 uur voor kids van 12-16 jaar en om 13.30 uur voor volwassenen. Ook hier kost deelname 15 euro (10 euro voor kinderen).

Safe-ID
Zaterdag is ook Safe-ID aanwezig in Almere. Ik heb al eerder verteld over het geweldige idee achter Safe-ID: een armbandje met een QR-code die jou - en hulpverleners - moet helpen als er eerste hulp nodig is. Omdat ik mijn leven te danken heb aan de hulp van anderen, ben ik met veel plezier ambassadeur van Safe-ID.
Dus denk jij: ik ben niet zo'n binnensporter, maar wil buiten wel veilig op pad, dan kun je me met de aanschaf van zo'n Safe-ID-bandje steunen.

Locatie: ProActief, Trekweg 51, 1338 GA Almere

Aanmelden voor de Spinning en CrossFit Marathon? Klik hier!