Partners Tim de Vries

Team Tim bestaat uit een groot aantal partners. Van sponsoren tot mediaparters, technische ondersteuning en management. Hieronder staan ze op een rij:

KOPMAN

Bewegingsvisie

Bewegingsvisie is het platform van veertien toppers in orthopedische zorg en techniek. Met vestigingen in ziekenhuizen, zorgcentra en gezondheidscentra zijn we in heel Nederland altijd in de buurt. Met persoonlijke aandacht, innoverende technieken en zorg van de hoogste kwaliteit.

a.s.r. Vitality

Bewegen is goed voor je. Toch schiet het er vaak bij in. Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen.
Start met méér bewegen, krijg Vitality Punten en verdien interessante beloningen: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. a.s.r. Vitality is er voor particulieren, ondernemers en werkgevers.

MOBILITEITSPARTNER

Devri glashandel

Devri glashandel levert en monteert alle soorten glas voor iedere gewenste toepassing en heeft door jarenlange ervaring te alle tijde een passende oplossing. Devri bediend zowel de zakelijke als de particuliere markt en denkt altijd in oplossingen.

SOIGNEUR

MAIN Energie

MAIN Energie is als onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energia (www.audaxenergia.com) dé energieleverancier voor de zakelijke markt.

New Care Supplements

New Care Supplements biedt krachtige voedingssupplementen voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is. New care haalt graag het beste uit iedere situatie.

Rixax verhuur

Rixax Verhuur is een zeer betrouwbare en servicegerichte verhuur partner met een zeer breed assortiment van machines, hoogwerkers en steigers

Forza Fighting Gear

Forza is een kledingsmerk gespecialiseerd is vechtsport. Van MMA kleding tot bokshandschoenen. 

MECANICIEN

G-SKIN

De laatste 10 jaar, biedt G-SKIN de mogelijkheid om high end sportkleding en accessoires 100% te personaliseren, voor het wielrennen, hardlopen of triatlon.

Ruitenheer

Ruitenheer levert totaaloplossingen op het gebied van gevelonderhoud, schoonmaak, sanitaire voorzieningen, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten.

ARBO Rotterdam

ARBO Rotterdam is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Veiligheid (Arbo), Kwaliteit en Milieu.

Top End

Sinds het begin in 1986 heeft Top End medaillewinnaars, prestatie-, recreatieve of sportrolstoelen geproduceerd voor de beste atleten ter wereld.

Rosiir

Rosiir is een webshop op het gebied van fietsproducten. Een webshop met merken die het verschil maken. Wij zoeken producten die de sportprestaties verbeteren.

De Moes

Vof De Moes Stucadoorsbedrijf heeft betrouwbaarheid, kwaliteit, een persoonlijke benadering, service en vooral het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan.

Timmers-Bv

Timmers-BV is een glas-, glasbeslag en beglazingsmaterialen groothandel. En vooral gespecialiseerd in glastoepassingen gecombineerd met glasbeslag en toelevering.

Physical Fitness

Physical Fitness biedt fitness met begeleiding, groepslessen en zwemlessen. Dit allemaal onder een dak in Woerden of Montfoort.

Wahoo Smart Trainers

Met de Wahoo Smart Trainers en accessoires wordt jou training veel uitdagender en leuker. Dankzij Wahoo kun je gewoon binnen trainen.

Rademarker

Rademarker is specialist in loodgieterswerk (inclusief gasinstallaties), zinkwerk, dakbedekkingen en verwarmingen.

Pro Actief

Bij Pro Actief krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. De fysiotherapeuten en trainers helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Perima

Perima is dealer van Scott, De Rosa en American Eagle. Perima is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van; MTB & Racefietsen, Verende voorvorken en versnellingsnaven.

MEDIAPARTNERS

Loyals

Wij zijn Loyals - het brand communicatiebureau voor de wereld van morgen. Altijd op zoek naar ‘the next big thing’, omdat de markt constant verandert.

Golbach & Koot

Golbach & Koot vertaald jouw unieke waarde en gewenste boodschap naar een filmproductie waarbij de kijker op emotie geprikkeld wordt.

Paul Raats

Paul Raats is een creatieve beeldmaker en maakt onder andere unieke foto & video content

MANAGEMENT

Double M Sportmarketing & Management

Het management van Tim wordt verzorgt door Double M, zodat Tim zich optimaal met topsport bezig kan houden.